Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Lótusz Ököl Budapest - edzések, óratípusok

Csatlakozz budapesti csoportunkhoz!

TAGFELVÉTEL FOLYAMATOSAN!

 

A tréningek általában,

hétfőn,18.15'-től, 19.45 - ig,

szombaton, 10 - től, 11.30-ig tartanak.

( illetve szabadtéri, és plusz edzések... )

Helye: Budapest, 18.kerület, Havanna u.3.sz., " Tigers Gym."

Oktató: Sifu Sárvári Zoltán

Érdeklődj telefonon! 06 - 70 - 388 - 09 - 48

 Intenzív Lótusz Ököl tréningek! Ha: személyre szabottabb, gyorsabb fejlődést célzol meg, vagy oktatnád önvédelmi koncepciónkat!!!

Jelentkezés, információ: lotusfist.jkd@gmail.com 

Tel.: +36 - 70 - 388 - 09 - 48

  ..................................................................................

Gyermek edzések: ( jelenleg nincs külön csoport .. )

harcművészeti alapozás, koordináció, mozgáskultúra, egyensúly - fejlesztése, alaptechnikák, esések, tompítások, ütések, rúgások elsajátítása, nyújtás, rugalmasság növelése, kondícionálás, a korosztálynak megfelelően, játékos, izgalmas formában.

 

Tréningek 14 év felettieknek / felnőtteknek:

Oktató: Sárvári Zoltán    Tel.: 06-70-388-09-48

 Jun Fan Gung Fu - Jeet Kune Do

( a Feltartóztató Ököl Útja): 

A híres harcművész-filmsztár, Bruce Lee, korszakalkotó harci koncepciója, mely sok stílusbol táplálkozik, és az egyéni adottságokra helyezi a hangsúlyt. Legfőbb jellemzője az egyszerűség, hatékonyság. Sokan a kevert harcművészetek (MMA-Mixed Martial Arts) elődjének is tartják, hiszen a hagyományokkal szakítva, Bruce Lee volt, aki minden típusú technikát használt a küzdelemben, edzésekben. Az egyik leghatékonyabb, legpraktikusabb, a valós utcai önvédelemben. Mellőzi a felesleges, haszontalan mozdulatokat, edzésmódszereket. Jeet Kune Do röviden: az egyéni szabadság kifejezése, a praktikusságot megtartva, a harc keretei között.

Önvédelem mindenkinek - Raw Self Defence:

14 év feletti korosztálynak szóló óratípus, lányok, fiúk, hölgyek, urak részére. Kifejezetten a mindennapi, "utcai" önvédelmi képességek fejlesztése történik, a leghasznosabb taktikák, technikák gyakorlásával. Pszichikai, fizikai felkészítés, szituációs gyakorlatok, érzékelés, reflex fejlesztés, küzdelmi hatékonyság kialakítása az elsődleges cél.

Mind a pusztakezes, mind a fegyveres támadások elkerülésére, megoldására felkészülünk, hogy "túlélési" esélyeinket maximálisra nőveljük.  A természetes emberi mozdulatokra, reakciókra építve, és a leghatékonyabb küzdőmódszerek eszköztárát felhasználva ( Jeet Kune Do, Wing Chun, Systema, Thai Box..) folyik a képzés.

 

 

 
 

 
Archívum

Naptár
<< Október / 2018 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 13989
30 nap: 1066
24 óra: 36